Skip to main content

Lucrare de foraj orizontal prin percutie in Bacau

Compania noastra a efectuat cu succes o lucrare de foraj orizontal prin percutie pentru o subtraversare in Bacau. Folosind tehnologie moderna si experienta vasta in domeniul forajelor orizontale, am reusit sa efectuam lucrarea fara a perturba structurile de la suprafata.

Forajul orizontal prin percutie este o tehnologie avansata care permite efectuarea subtraversarilor fara a afecta structurile de la suprafata, fiind astfel solutia ideala pentru proiectele din zonele urbane si industriale. Echipamentele noastre moderne de foraj si tehnicienii nostri experimentati au asigurat un nivel ridicat de precizie in executia acestei lucrari.

Indiferent de specificul proiectului dumneavoastra de foraj orizontal, suntem pregatiti sa va oferim solutii adaptate cerintelor dumneavoastra. Cu experienta noastra vasta si tehnologia de ultima generatie, suntem pregatiti sa abordam orice proiect de foraj orizontal, indiferent de complexitatea acestuia.

Daca aveti nevoie de servicii profesioniste de foraj orizontal in Bacau sau in alte zone ale tarii, va stam la dispozitie pentru o evaluare a proiectului dumneavoastra si pentru a va oferi o solutie personalizata. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de foraj orizontal si despre cum putem ajuta la realizarea proiectului dumneavoastra.

Alte lucrari

Contact

Ing. Valentin Puiu

Telefon: 0744617268

Email: [email protected]

 

MORFOREST SRL

Adresa: Pancesti 1110, Sascut, Bacau, Romania