Skip to main content

Lucrare de foraj orizontal prin percutie in Botosani

Echipa noastra de foraje orizontale a finalizat recent o lucrare de subtraversare prin foraj orizontal prin percutie in comuna Stauceni, din judetul Botosani. Utilizand tehnologia moderna si experienta noastra vasta in domeniul forajelor orizontale, am reusit sa efectuam aceasta lucrare fara a afecta structurile de la suprafata si fara a cauza dezordini in traficul local.

Forajul orizontal prin percutie este o tehnologie avansata care permite efectuarea subtraversarilor fara a afecta structurile de la suprafata, fiind astfel solutia ideala pentru proiectele din zonele urbane si industriale. Echipamentele noastre moderne de foraj si tehnicienii nostri experimentati au asigurat un nivel ridicat de precizie in executia acestei lucrari.

Datorita metodelor avansate de navigare si orientare, am putut stabili pozitia exacta a punctelor de intrare si de iesire, astfel incat sa respectam cu strictete cerintele clientului nostru. Cu experienta noastra vasta si tehnologia de ultima generatie, suntem pregatiti sa abordam orice proiect de foraj orizontal, indiferent de complexitatea acestuia.

Indiferent de specificul proiectului dumneavoastra de foraj orizontal, suntem pregatiti sa va oferim solutii adaptate cerintelor dumneavoastra. Daca aveti nevoie de servicii profesioniste de foraj orizontal in Botosani sau in alte zone ale tarii, va stam la dispozitie pentru a va oferi o solutie personalizata. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de foraj orizontal si despre cum putem ajuta la realizarea proiectului dumneavoastra.

Alte lucrari

Contact

Ing. Valentin Puiu

Telefon: 0744617268

Email: [email protected]

 

MORFOREST SRL

Adresa: Pancesti 1110, Sascut, Bacau, Romania