Skip to main content

Lucrare de foraj orizontal la Brasov

Echipa noastra de foraje orizontale a finalizat cu succes o lucrare de subtraversare prin foraj orizontal prin percutie in judetul Brasov. Utilizand tehnologia de ultima generatie si experienta noastra vasta in domeniul forajelor orizontale, am reusit sa efectuam aceasta lucrare fara a afecta structurile de la suprafata si fara a cauza dezordini in traficul local.

Folosind tehnologia avansata de foraj orizontal prin percutie, am putut oferi o solutie rapida si eficienta pentru proiectul nostru din Brasov. Aceasta tehnologie permite efectuarea subtraversarilor fara a afecta structurile de la suprafata, fiind astfel solutia ideala pentru proiectele din zonele urbane si industriale.

Echipamentele noastre moderne de foraj si tehnicienii nostri experimentati au asigurat un nivel ridicat de precizie in executia acestei lucrari. Cu ajutorul metodelor avansate de navigare si orientare, am putut stabili pozitia exacta a punctelor de intrare si de iesire, astfel incat sa respectam cu strictete cerintele clientului nostru.

Indiferent de specificul proiectului dumneavoastra de foraj orizontal, suntem pregatiti sa va oferim solutii adaptate cerintelor dumneavoastra. Cu experienta noastra vasta si tehnologia de ultima generatie, suntem pregatiti sa abordam orice proiect de foraj orizontal, indiferent de complexitatea acestuia.

Daca aveti nevoie de servicii profesioniste de foraj orizontal in Brasov sau in alte zone ale tarii, va stam la dispozitie pentru o evaluare a proiectului dumneavoastra si pentru a va oferi o solutie personalizata. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de foraj orizontal si despre cum putem ajuta la realizarea proiectului dumneavoastra.

Alte lucrari

Contact

Ing. Valentin Puiu

Telefon: 0744617268

Email: [email protected]

 

MORFOREST SRL

Adresa: Pancesti 1110, Sascut, Bacau, Romania