Skip to main content

Forări orizontale și Subtraversări

Ce este forajul orizontal?

Forajul orizontal executat de noi cu o tehnologie avansată utilizată pentru instalarea conductelor subterane fără a necesita săpături deschise. Această metodă este ideală pentru lucrările care implică traversarea obstacolelor naturale sau artificiale, cum ar fi drumurile, râurile și căile ferate. Procesul include forarea unui puț pilot, lărgirea acestuia și instalarea conductei.

Tehnologia Noastră Pneumatică

Utilizăm tehnologie pneumatică de ultimă generație, care ne permite să executăm lucrările de foraj orizontal rapid și eficient, respectând toate normele europene de protecție a mediului. Această tehnologie oferă multiple avantaje, inclusiv:

Precizie ridicata

Asigură un control exact al direcției și adâncimii forajului.

Impact redus asupra mediului

Minimizează necesitatea excavațiilor mari și conservă resursele naturale.

Aplicații ale forajului orizontal

  • Instalarea conductelor de apă și canalizare: Realizăm subtraversări pentru rețele de apă și canalizare în zone urbane și rurale, asigurând o infrastructură durabilă și fiabilă.
  • Bransamente electrice și telefonice: Instalăm cabluri subterane pentru rețele electrice și de telecomunicații, oferind soluții sigure și eficiente pentru conectivitatea necesară.
  • Conducte de gaz: Oferim soluții de foraj orizontal pentru instalarea conductelor de gaz, asigurând siguranța și conformitatea cu standardele industriei.
  • Infrastructură pentru aeroporturi și căi ferate: Realizăm lucrări complexe de foraj pentru subtraversarea pistelor de aeroport și a căilor ferate, fără a întrerupe activitățile curente.

Contact

Ing. Valentin Puiu

Telefon: 0744617268

Email: [email protected]

 

MORFOREST SRL

Adresa: Pancesti 211, Sascut, Bacau, Romania